Hanna Huumonen

”Eetu on suora ja rehellinen toimen ihminen joka ei pelkää työntekoa, eikä jää sovinnaisten asenteiden vangiksi. Hän nostaa aina kissan pöydälle kun tarve vaatii ja esittää mielipiteensä perustellen ja faktoihin vedoten.

Parasta Eetussa on kuitenkin se, että hän pyrkii aina rakentavaan kompromissiin ja ottaa muut huomioon. Kovan ulkokuorensa alla hän on lämmin ja hyvä ystävä.”

Hanna Huumonen

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren avustaja

Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n puheenjohtaja 2015-2016

Kimmo Suomi

”Haluan suositella muutamaa ehdokasta, kun itse en ole mukana. Kinnusen Eetu on juuri sellainen nuori mies, jota ikääntyneempi, mutta kokenut kaarti tarvitsee ravistelijakseen. Nuoresta iästä huolimatta tämä shampanjasosialisti on jo näyttänyt kyntensä JTY:n poliittisena sihteerinä. Suosittelen.”

Kimmo Suomi, professori, Jyväskylän Työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja

SDP:n kaupunginvaltuutettu Jyväskylän valtuustossa 1993-2015.

Tervetuloa sivuilleni!

Tervetuloa kuntavaaliehdokassivuilleni! Olen Eetu Kinnunen, 27-vuotias järjestötyöntekijä ja yhteiskuntatieteilijä Jyväskylästä ja ehdolla Jyväskylän kaupunginvaltuustoon.

Olen ehdolla, koska Jyväskylään pitää luoda elinvoimainen kaupunkikulttuuri. Se vaatii menestyviä uusia yrityksiä ja fiksusti järjestettyjä kunnallisia palveluita. Niitä syntyy avoimen, rehellisen päätöksenteon kautta ja kestävälle pohjalle rakennetun kunnallisen talouden kautta.

Sitä kautta Jyväskylään saadaan parempia asuinalueita, sujuvampaa liikennettä ja uusia työpaikkoja. Meidän on pidettävä kadut turvallisina – sanotaan yhdessä ei ghettoutumiselle.

Erityisen tärkeää minulle on varhaiskasvatuksen ja hyvien koulujen puolustaminen. Jyväskylän tulee olla turvallinen paikka perustaa perhe ja kasvattaa lapsia.

Olen innokas luontoretkeilijä ja haluan, että Jyväskylän lähiluonto on viihtyisä paikka liikkua ja viettää aikaa.