Hanna Huumonen

”Eetu on suora ja rehellinen toimen ihminen joka ei pelkää työntekoa, eikä jää sovinnaisten asenteiden vangiksi. Hän nostaa aina kissan pöydälle kun tarve vaatii ja esittää mielipiteensä perustellen ja faktoihin vedoten.

Parasta Eetussa on kuitenkin se, että hän pyrkii aina rakentavaan kompromissiin ja ottaa muut huomioon. Kovan ulkokuorensa alla hän on lämmin ja hyvä ystävä.”

Hanna Huumonen

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren avustaja

Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n puheenjohtaja 2015-2016

Kimmo Suomi

”Haluan suositella muutamaa ehdokasta, kun itse en ole mukana. Kinnusen Eetu on juuri sellainen nuori mies, jota ikääntyneempi, mutta kokenut kaarti tarvitsee ravistelijakseen. Nuoresta iästä huolimatta tämä shampanjasosialisti on jo näyttänyt kyntensä JTY:n poliittisena sihteerinä. Suosittelen.”

Kimmo Suomi, professori, Jyväskylän Työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja

SDP:n kaupunginvaltuutettu Jyväskylän valtuustossa 1993-2015.

Maksuton ehkäisy nuorille

Jyväskylässä on aika tehdä vastuullinen ratkaisu. Kaikille alle 25-vuotiaille jyväskyläläisille on tarjottava mahdollisuus maksuttomaan ehkäisyyn. Asian puolesta on käynnistetty valtakunnallinen kampanja. Maksuttoman ehkäisyn on todettu lisäävän ehkäisyn käyttöä ja vähentävän sukupuolitautien leviämistä sekä ei-toivottuja raskauksia. 20–24 vuotiaiden ikäryhmässä tehdään eniten abortteja. Niiden määrä on saatava laskuun.

Hormonaalisen ehkäisyn lisäksi on tarjottava myös kondomeita, koska ne ehkäisevät sukupuolitautien leviämistä. Ehkäisyn rinnalla nuorille on tarjottava myös laadukasta neuvontaa ja tietoa seksuaaliterveydestä.

Raumalla maksuttoman ehkäisyn tarjoaminen alle 20-vuotiaille johti raskaudenkeskeytysten ja seksitautitartuntojen vähenemiseen sekä kustannussäästöihin.

Peitto heiluu joka tapauksessa – tehdään vastuullinen teko ja tarjotaan jyväskyläläisille turvallinen nuoruus!