Työhistoria ja koulutus

Kirjoitin ylioppilaaksi 2008 Etu-Töölön lukiosta Helsingistä. Olen vuodesta 2008 alkaen tehnyt vaihtelevasti apumiehen töitä rakennustyömailla, pääasiallisesti kesäisin. Työt vaihtelivat purku- ja maanrakennustöistä keittiökalusteiden asennuksiin ja muurauksiin.

Aloitin valtio-opin opinnot Jyväskylän yliopistossa syksyllä 2009. Tein kandidaatin tutkielmani syksyllä 2011 Perussuomalaisten demokratianäkemyksistä. Viimeistelen graduani Sosialidemokraattien työ- ja elinkeinopoliittisista visioista Suomessa.

Liityin sosialidemokraatteihin syksyllä 2011. Toimin Jyväskylän SDP:n palkattuna vaalityöntekijänä vuoden 2012 kuntavaaleissa.

2013-2014 toimin Kalevi Sorsa -säätiössä viestintäassistentin tehtävissä.

Maaliskuusta 2016 lähtien olen toiminut Jyväskylän Työväenyhdistyksen järjestösihteerinä vastuualueinani viestintä ja poliittinen valmistelutyö.